Taiwans heta bröd Superman klocka fjärrkontroll laddningsbar USB netto röd klocka mini fjärrkontroll bil

Utgivningsdatum:2020-05-07

Upplysning av föräldrar och barn, barn i tidig barndom, behöver föräldrar att vägleda, genom det enkla sättet för spel och leksaker att låta barn växa kunskap, förståelse av saker.

Den nya stilen, hög kvalitet full av textur, moderlig strömlinjeformad form, smidigt hantverk, skydd av barn och barn#39;ömsinta händer, stimulering av barn och_;39;intresset.

Säkerhet och kvalitetssäkring, med användning av miljövänligare material, säkra och hälsosamma, mer lekbara, bättre kvalitet, inte lätt att skada, låt barnet ha roligt, mor försäkrade.

Öka samspelet mellan föräldrar och barn, förbättra förhållandet mellan barn och föräldrar under lektionerna, och främja kommunikation och kommunikation med barn, visuell förmåga, inlärningsförmåga, rumslig fantasi, förmåga att rekonstruera beslut, kognitiv förmåga, koordinationsförmåga, rörelsehänder och fötter.

Det kan också vara en underbar gåva för födelsedag, jul, Thanksgiving, påsk, helgdag, belöningar, priser osv. Denna leksak är mycket intressant på ett barn och 35.39.Ditt barn kommer att älska det väldigt mycket.

 


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Qi'an e-commerce Firm
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top