Fem Crimp -anslutningsmetoden för bilanslutningar

Utgivningsdatum:2022-12-05

de fem CRIMP -anslutningsmetoden för bilanslutningar

automotive elektriska kontakter är speciellt designade för fordonselektriska system. Bilsystemet har genomgått enorma förändringar, vilket gör att moderna system kan kopplas i stor utsträckning genom mikroprocessorer, samt lägga till hög kvalitet och tillförlitlighet för ledningar och elektriska kontakt. När du väljer en fordonselektrisk kontakt för ett fordon, se till att överväga dessnuvarande klassificering, kretstäthet, trådstorlek, spänning, konfiguration och meshing kraft. Följande är en kort introduktion till krympningsmetoderna för de fem fordonskontakterna.&#


s

eamless crimpseamless crimp Automotive elektriska anslutningar är vanligtvis klippta från ett cirkulärt snitt för att det ska se ut som ett rör.

seam

type crimping-the Seam

type crimping fordonselektrisk kontakt är skuren från ett platt material. De rullas sedan in i ett rör och har sömmar under ledens längd.

-

non

insulated crimp-non

insolat Crimp Automotive elektriska kontakter är inte isolerade, sånär de är krimade måste de måste vara isolerad med värme -nshrinkrör med hjälp avnitade verktyg.

--insolerad crimp

insolerad crimp \\ icke -fordonselektriska kontakter finns i olika storlekar och typer, och de isolerade anslutningarna kan vara raka eller flarta mot mot fordon slutet. Därför är det viktigt att se till att denna kontakt passar isoleringen utanför diametern för ledningarna och mätarna.

heat krympasolering-

heatshrinkble isolerade elektriska anslutningar är den bästa typen av elektriska anslutningar för alla bilar , De är också dyra på grund av deras goda vattenmotstånd, vilket gör dem idealiska för marina applikationer och under huven. , Terminalanslutningar, trådto -kontakontakter, board

to

board -kontakter och tråd-to

wire elektriska kontakter.

---

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Dengshi Electronics International Trade Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top