Ultimate Guide to floor Heating Pipe

Utgivningsdatum:2021-01-15

Det finns olika uppvärmningssystem som används i bostäder, och   Uppvärmning av golv   är ett av de bästa sätten att värma ditt hem.Golvvärmningen kan avge tredimensionell värmeavledning, så att rummet kan upprätthålla en konstant temperatur även under den kalla säsongen.   Men innan du får ett golvrör installerat i ditt hem, måste du veta ett par saker.

Hur många typer av uppvärmning under golv (UFH) finns det?Vilken typ av golv fungerar bäst med denna typ av värmesystem?Lyckligtvis visar den här guiden hur man väljer det bästa golvvärmeröret för sitt hem.

Vad är golvvärme?

Uppvärmning av golv innebär installation av rör i golvet.Genom att göra det förvandlas hela golvet till ett element.

Värmesystemet under golv värmer rummet genom strålning.Det fungerar med principen att varm luft är lättare och stiger över kallare luft, vilket gör ditt rum bekvämare.   Uppvärmning av golv har blivit populär   eftersom den inte kräver lika mycket som ett traditionellt kylarsystem.

Golvvärmningen har en lägre driftstemperatur på cirka 40-grader Celsius, medan ett traditionellt kylarsystem fungerar vid omkring 65-grader Celsius.

Systemet värmer rummet från marken upp genom rören.   som är installerade under golvnivån.Ett golvuppvärmningssystem fördelar värme jämnt, plus att det har minimal luftflöde för att säkerställa att temperaturen håller rummet bekvämt.

Olika typer av golvvärmerör

Det finns två typer av golvvärmesystem.

Våt uppvärmning under golv   (varmt vatten under golvvärme)

Elektrisk uppvärmning under golv

Här koncentrerar vi oss främst på det förra.

I grund och botten är ett vått undervåningssystem beroende av rör för värmerum.Den   rör är fyllda med varmt vatten som antingen drivs av en värmepump eller av en värmepanna.Systemet är dolt under golvet, och rören är begravda i skrikandet.

Ett varmvattensystem under golv är   bäst lämpad när en person   planerar ett helt system eller nya byggnader.När allt kommer omkring är detta system oerhört energieffektivt och har låga driftskostnader.

Ibland kan det våta uppvärmningssystemet under golvet monteras på ytan med hjälp av rör från   Mindre rör Nej.Ett ytmonterat varmvattensystem består av isolerade paneler med kanaler som är konstruerade för att sitta i rör.Rören kan läggas ovanpå din befintliga golvstruktur och deras funktionalitet liknar den hos de nedgrävda systemen.

Å andra sidan finns det en elektrisk golvuppvärmning.Detta system är lättare och billigare att installera jämfört med ett uppvärmningssystem under vått golv.Dess energikostnader är dock   jämförelsevis högre Nej.Systemet är anslutet till ditt hem 8217s elektriska krets och går via   Termostatika.Det är tillrådligt att installera detta system i ett enda område i ett hem som ett badrum.

Vilka är de bästa rören för uppvärmning av golv?

Det finns flera typer av värmerör.De omfattar

PE-RT

PB

Dessa rör fungerar annorlunda beroende på vilket material som används.

Polyeten (PB) användes i rörsystem för hemmabruk.Den levererar oavbruten energieffektiv uppvärmning till bostads-, handels- och industribyggnader samt stadsinfrastruktur.Den exceptionella prestandan hos PB-rörledningssystem för uppvärmning av golv har gjort det till en viktig tjänsteteknik för modern, energieffektiv byggnad och konstruktion.Det var det.   billigt och erbjuder många fördelar   över andra material, t.ex. flexibilitet, enkelt installering, motståndskraft mot frysning.

PE-RT står för ’8216; polyeten vid höjd temperaturmotståndskraft ’82177;.Den är konstruerad för vattenbaserade undervåningssystem.Polyeten har utmärkta egenskaper vid höga tryck och temperaturer samt är mycket flexibel och lätt att använda.Den är inte korrosiv och har mycket god frostsbeständighet.Den är också kravbeständig och har hög slagkraft.   LESO blad8217s PE-RT-rör   är helt miljövänlig och kan lätt smältas och återvinnas.Det är ett idealiskt rörsystem för uppvärmning av golv.

Det bästa röret måste också vara motståndskraftigt mot korrosion och ha hög motståndskraft mot temperatur och tryck.Den måste också vara flexibel.

Hur djupa rör är golvvärme?

Ett golvrör för uppvärmning måste läggas på ett visst djup baserat på värmerörens storlek och den typ av golv som du har.Vanligtvis är den maximala värmeeffekten för ett UFH   70 W/m2   för trävarugolv och   100 W/m2   för betonggolv.

För att dessa system ska fungera effektivt måste ett hem byggas i enlighet med gällande byggnadsbestämmelser.Med reglerna bör alla rum få den värme de kräver.Den tid det tar för värmesystemet att värma upp ett rum beror också på golvmaterialet.

Till exempel:   Rör som läggs vid 150mm under en betongplatta kommer att ta ungefär fyra timmar att värma hela huset till cirka 15 grader Celsius Nej.Å andra sidan skulle cement skruvas vara ungefär 75mm tjockt, vilket kommer att ta UFH upp till två timmar att värma upp hela huset.

Hur lägger man upp värmerör?

Här är de grundläggande stegen för att installera golvvärmerör.

Se till att du har allt du behöver.Beredskap är absolut nödvändigt

Placera ut isoleringen för det våta UFH

Anslut värmeröret till provröret för golv

Börja lägga ner röret.

Säkerställ att röret säkras mot isoleringen med hjälp av häftklamrar.

Se till att rören har rätt avstånd för maximal värmedistribution

Förbered skruvade och häll sedan försiktigt över det säkrade rörsystemet

Se till att skruvarna stabiliseras

Lägg ner golvet.

Hur man väljer golvvärme?

Det finns många faktorer som vi måste beakta när vi köper golvvärmerör.Nedan följer de många huvudpunkter som vi bör ha i åtanke.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD

Företagets telefon: +86 0757-29392635

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13715544233

Hemsida: lesso.sweb2b.com

Adress: LIANSU factory area, Dam Industrial Park, Longjiang town, Shunde district, Foshan City, Guangdong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top