Vad är uppblåsbara poolflöten gjorda av?

Utgivningsdatum:2022-06-29

inflatable pool flyter are generellt tillverkad av PVC eller polyvinylklorid. PVC är en av de mest använda syntetiska plasten i världen. Det kan överraska människor hur PVC kan göras till flottörer. Det beror förmodligen på att det första som människor tänker pånär de hör PVC är den som används i rör. Det är dock den styva typen av PVC. Den som används i gummibåtar mjukas av mjukgörare.

as 2015, PVC är den femte mest producerade syntetiska plasten i världen. Det året producerades 38 miljoner ton PVC. Det är för båda formerna av PVC. Den styva typen är solid men ändå spröd. När den blandas med en mjukgörare blir PVC flexibel. Mjukgöraren som används för att mjukgöra PVC är känd som ftalat, vilket inte är ett mycket bra material för både människor och miljön. Olika hälsoorganisationer har inte identifierat de specifika biverkningarna av ftalater i personens hälsa. Samma hälsoorganisationer övervakarnoggrant denna kemikalie för framtida lagstiftning. it är barnen som till stor del riskerar att utsättas för ftalater eftersom bortsett från gummibåtar, många leksaker och hygieniska produkter innehåller kemikalien. Spädbarn har också en tendens att lägga händerna på munnen och dessa händer kan ha rört ftalater i förväg. När det gäller uppblåsbara poolflöten kan det dock vara försumbart eftersom det inte är varje dag som barn använder uppblåsbara poolflöten.

Det första du gör är att tömma din poolflöte. Det skulle vara lättare att rengöra flottörennoggrant om den är tömd. Öppna helt enkelt din flottörsventilstam för att släppa ut all dess luft.

remove allt överskott av vatten i din flottör

make säker på att det inte finnsnågot extra vatten i din flottör. Ta bort allt överskottsvattnet i flottören.

crean din pool float

nästa och väsentliga steg är att rengöra flottören. Det finnsnaturliga och organiska rengöringsmedel samt kemiska rengöringslösningar. Dennaturliga och organiska rengöraren är säkrare, men rengöringsmedel med kemikalier är utformade för att vara effektiva för att eliminera bakterier enklare. En hink 1

4 kopp mild rengöring till en gallon vatten. Tvätta sedan flottören med denna tvållösning med en trasa eller en svamp. Skölj av det med vatten efteråt.

vinegar

nästa alternativ är att använda vinäger som ditt rengöringsmedel. Blanda en del vit vinäger till två delar varmt vatten och blanda dem väl. Använd den här lösningen för att sänka din flottör i cirka 20 minuter. Detta skulle ta bort alla smuts och formar i din poolflöte.

baking soda

baking soda/

is ytterligare ett bra rengöringsmedel för din flottör.

Blanda en del bakpulver med fyra med fyra med fyra delar av varmt vattennoggrant. Denna bakpulverlösning skulle absorbera allt smuts i flottören, och den skulle rengöra den samtidigt.

blek

a kemisk lösning som skulle rengöra och sanera din flottör ärbleach

. Tillsätt bara 2 matskedar blekmedel i en hink med vatten och sänkner din flottör i den. Vänta i cirka 4

5 minuter för att blekmedel ska vara effektiv.bleach kan också användas för att ta bort bakterier, mögel och mögel från din flottör, men om du väljer ett mindre hårt rengöringsmedel kan du använda valfritt av de första tre rengöringslösningsalternativen.  

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Huizhou QFL Plastic Products Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales & Operations

Avdelning: Sales Department

Företagets telefon: +86 18129702995

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 18129702995

Hemsida: qifuli.sweb2b.com

Adress: No. 6, Fuda North Road, Futian Industrial Zone, Futian Town, Huizhou, Guangdong, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top