Vilka är fördelarna och egenskaperna hos simuleringsbonsai

Utgivningsdatum:2024-09-21

Fördelarna med simulerad bonsai

För det första behöver du inte vattna, gödsla, oroa dig inte för växtvissning, spara mycket kostnader för framtida vård;

För det andra är de simulerade bioniska landskapsväxterna inte begränsade avnaturliga förhållanden som solljus, luft, vatten och årstider, och de kan välja växttyper efter platsens behov, oavsett om dennordvästra öknen eller den ödsliga Gobi kan skapa en grön värld med fyra årstider som våren;

För det tredje, med den snabba utvecklingen av byggmaterialteknologi, designidéer och kreativitet har varit en aldrig tidigare skådad befrielse, fler och fler höga inomhusutrymmen dyker upp i våra liv, simulering växt landskap landskap effekt utmärkt palmväxter introduceras i inomhus, bara för att möta behoven hos sådant utrymme landskap, för att skapa en landskapseffekt som vanliga växter inte kan uppnå.

Simulera egenskaperna hos bonsai

1, liten miljöpåverkan, kan användas under lång tid, lång livslängd.

2. Enkelt underhåll. De simulerade växternas grenar och blad mögnar inte, ruttnar inte, behöver inte vattnas och föder inte upp myggor och flugor.

3, stark plasticitet, miljöskyddsmaterial. Råvaror är främst: plastprodukter, sidentyg, PU, ​​omättat harts, förutom användningen av metallstänger, PVC-slang, färska växter, etc., dessa material är föroreningar-fri eller föroreningen är mycket liten. På grund av elasticiteten av materialet kan matchas med speciell höjd, formen på modellen, och kan vara vintergröna, bryta gränserna för den verkliga produkten, produktionsförmågan är mycket känslig, delikat, realistisk.

4. Prisvärt. Materialkvalitet. Priset på simulerade växter är inte högt, och vissa är mycket lägre än riktiga blommor och gräs, bekväm transport och enkel hantering.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan tuyu cultural tourism development co., ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top