Vilka är verktygen för att rengöra smycken?hur rengör jag det?

Utgivningsdatum:2022-06-26

1. Borst.

it är mycket bekvämt att ha en tandborste till hands. Det rekommenderas att använda tvättmedel för att rena smycken. Tandkräm för finkorn kan användas för finkornandkräm, vilket ärnågot effektivare vid rengöring, men kommer att orsaka små repor på ytan. Rekommenderas inte för användning på smycken med plätering. Rör inte vid känsliga smycken som pärlor med en hård borste.

a tandborste med tandkräm fungerar faktiskt bra och kan tolkas som en förbättrad version av en mjuk borste. Olika sorter av tandkräm påverkar resultaten. En tandkräm utan partiklar/clear tandkräm kan användas för att rengöra de flesta smycken. De som innehåller granuler kommer att lämnanågra spår av ett begagna pulver på metallen och kan skada ytan på vissa bottenhårdhetsstenar och organiska ädelstenar, men är också bra för gamla silversmycken eller antikviteter. Det finns en tandkräm med särskilt tjocka granuler som måste användas med försiktighet; Det rengörs bra men kan borsta ut mattytor på metall.-

an elektrisk tandborste och en skrubba borste är två stabila alternativ för rengöring av smycken.

2. Silverpoleringsdukar.

själva silverduken innehåller små slipmedel som motsvarar åter. Mer bekvämt kan det bara rengöra stora, lätt oxiderade områden och har en svag effekt på oxidation som har samlats under åren.

-3. BEGONIA -pulver.

aktuellt ett känsligt kalciumkarbonatpulver. Fin polering av ytan för att avlägsna oxidation.

4. Silverpoleringspasta.

due till pastan, det är svårt att rengöra detaljerna. Det kan emellertid användas för att polera antikviteter etc. och behålla en måttlig mängd antikvitet. Inte giltigt för icke -

silver -artiklar.

-wechat screenshot_20211016145149

5. Silvertvätt.

reducerar silveroxidation genom kemisk reaktion. Jag brukar använda conoiseurs. Silvertvätten rengör detaljerna mycket bra och kedjan kan vara mycket ren med i princip inga döda fläckar. Beläggningen är oskadad och rengör väl. Vissa guld

platerade silversmycken kan utveckla brunaktiga

blue -lappar över tid och silvertvätt fungerar bäst. Reaktionen mellan silvertvätten och det gamla svaveln kommer dock att få hela den gamla delen att bli gul och är mycket svår att tvätta av, så rör inte vid de gamla silversmycken. Silvertvätt kan också skada ytan på pärlor osv. Organiska stenar bör inte beröras. Om du måste använda den, doppa en fin borste i ett litet område med droppar, utan att röra vid pärlorna och skölj sedan omedelbart. Yt efter tvätt och lämnat det ett tag. Torka med en silverduk eller Begonia -pulver kan vara.--6. Poleringsremsor.

in Faktum, det är en poleringsremsa för manikyr, detaljerna kan inte hanteras, men också påverka ytan på de fina reporna och så vidare. Lång oxidationseffekt är också bra, kan användas med ultraljudsrengöringsmaskin.

7. Hemma ultraljud. Ultraljudseffekt är mycket bra, kan användas med tvättmedel, god stabilitet hos smycken kan användas med glasvatten. Modesmycken, många som använder imitationspärlor med en mer metallbeläggning, rekommenderas inte att använda ultraljud, vilket kan orsaka skadliga konsekvenser. Pärlskiktet på ytan av imitationspärlen kommer att flaga av som helhet. För ädelstenar kan ultraljudsvågor orsaka brott för sorter med fler sprickor. Korall ska inte användas. Gamla silversmycken ska inte chockas mednya silversmycken, det blir smutsigt.

-


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Yucheng jewelry Co Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Yucheng jewelry Co Ltd

Företagets telefon: +86 13686085798

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13549299570

Hemsida: dgycspyxgs.sweb2b.com

Adress: No.19,Lane3,xin`an,shangzhongRoda,chang`anTown,Dongguan City,Guangdongprovince

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top