Vilken arbetsmiljö kan vattentäta kontakter användas för

Utgivningsdatum:2022-08-11

with utvecklingen av marknaden och tekniken finns detnu ett vattentätt kontakt. Detta är en primitiv elektrisk apparat som fortfarande kan användasnormaltnär kontakten sväljs i en vattenmiljö. Vattentät kontakt är bara en allmän term. Vi kan ringa vattentäta kontakter, vattentäta pluggar, vattentäta kablar etc. som vattentäta kontakter. Uppfinningen och populariseringen av vattentäta kontakter har kraftigt minskat de farliga elementen i elförbrukning och förbättrad säkerhet. Det finns olika vattentäta kontakter på marknaden. Hur ska vi välja rätt produkt?


it är obestridlig att funktionerna för utrustningen i kraftindustrin är relativt stabila, men ur linjestrukturens perspektiv är den vattentäta funktionen måste övervägas fullt ut. Om appliceringen av den vattentäta kabeln är tillräckligt omfattande kan den vara likvärdig. När allt kommer omkring, under villkoret att minska förekomsten av oavsiktliga element, har idag&39; s vattentät funktion förbättrats omfattande, vilket också är det centrala elementet som inte kan ignoreras för att tillgodose behoven hos olika byggnader. Nyckeln är att säkerställa den övergripande optimeringen av trådfunktionen.#


Condering av den komplicerade tekniska miljön för kabelkonstruktion, kvaliteten på länken under kabelkonstruktionsprocessen kommernaturligtvis att förbättras kraftigt kraftigt . Efter att den vattentäta funktionen hos den vattentäta kontakten förbättras kraftigt kan användbara konstruktionsförhållanden garanteras. Jag tror att förbättringen kommer att främja den snabba utvecklingen av hela branschen. Stor hjälp. Samtidigt kan en anslutningsplan upprättas i samband med säkerhetsfunktionerna för elektrisk utrustning, som också är ett centralt element som inte kan ignoreras för att stärka utrustningsapplikationer.


Cable Inträde har alltid varit ett problem som plågar alla, för om en allvarlig kort

circuit -incident inträffar kommer det inte bara att förkorta livslängden, utan också enligt senaste uppgifter är 65% av dessa incidenter relaterade till strömförsörjningen och Incident hotar operatörens livslängd. Att fästa stor vikt vid det. Vattentäta kablar måste vara vattentäta, dammsäkra, syra -proof, alkaliproof och isolerade. Mot bakgrund av olika dåliga förhållanden har den lilla vattentäta kabeln det viktiga ansvaret för överföring, och den kan inte tolereras.---


pleas uppmärksam på den tillämpliga miljön. Vid inköpstillfället bör motsvarande vattentät kontakt väljs enligt utrustningens driftsmiljö. Arbetstemperaturen och fuktskalan för det vattentäta kontakten måste vara större än utrustningens arbetstemperatur och fuktighet. Kräver enastående låg påverkan motstånd och förmågan att knåda och till och med vibrera. När det gäller hög temperaturmotstånd måste höga vattentäta kontakter med hög kvalitet kunna arbetanormalt under dess mål med hög temperatur och låg temperatur, och dess delar och funktioner får inte påverkas eller skadas på grund av temperatur.

-n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangdong corecon precision Industry Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top