Arbetsprincipen för magnetisknålpoleringsmaskin

Utgivningsdatum:2024-07-17

Magnetisknålpoleringsmaskin är en slags hög-teknisk utrustning som använder magnetisk princip för polering, som används i stor utsträckning vid precisionspolering av olika metaller och icke-metallmaterial. Denna artikel kommer att introducera arbetsprincipen för magnetisknålpoleringsmaskin och dess tillämpning i industriell produktion.

Först, arbetsprincipen för den magnetiskanålpoleringsmaskinen

Magnetisknålpoleringsmaskin är kärnkomponenten i den magnetiskanålen, som är gjord av hög-renhet ferromagnetiskt material, har en hög grad av magnetism. Den magnetiskanålen roterar med hög hastighet inuti maskinen, och samtidigt roterar eller rör sig arbetsstycket med en viss hastighet. I området däre magnetnålen är i kontakt med arbetsstycket, magnetnålen genererar en stark magnetisk kraft på arbetsstycket, så att de mikroskopiska knölarna på arbetsstycket slipas bort av magnetnålens spets, vilket uppnår effekten av polering.

Arbetsprincipen för magnetisknålpoleringsmaskin kan huvudsakligen delas in i följande aspekter:

1. Magnetisk kraft: den magnetiskanålen har hög magnetism, vilket kan producera magnetisk kraft med de mikroskopiska stötarna på ytan av arbetsstycket, så att den magnetiskanålen är tätt adsorberad på arbetsstycket, vilket förverkligar polering.

2. Roterande rörelse: den magnetiskanålen och arbetsstycket roterar med en viss hastighet inuti maskinen, så att den magnetiskanålen är i full kontakt med arbetsstyckets yta för att förbättra poleringseffektiviteten.

3. Arrangemang av magnetiskanålar: De magnetiskanålarna är arrangerade enligt en viss lag inuti maskinen för att bilda ett starkt magnetfält, så att magnetnålarna kan täcka arbetsstyckets yta enhetligt för att säkerställa konsistensen av poleringseffekten.

4. Poleringsvätska: I processen med magnetisknålpolering används vanligtvis polervätska. Polervätskan innehåller slipmedel, vilket kan förbättra friktionen mellan den magnetiskanålen och arbetsstyckets yta och förbättra polereffekten.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangzhou Fantu trading co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top