Oxidativ, termisk och slagmotstånd, hög motståndskraft, låg komprimering, anti-vatten och anti-oljeegenskaper gummitätning.

Oxidativ, termisk och slagmotstånd, hög motståndskraft, låg komprimering, anti-vatten och anti-oljeegenskaper gummitätning.

epdm, med metallkärna, mjukt skumgummi, svart gummitätning är en typ av däckmaterial med högt-quality som används allmänt i olika fordon, särskilt de inom racingindustrin. Detta material är känt för sin utmärkta prestanda och långa-lasting -kvalitet. I den här ar...
Mobilon TPU -band TPU präglad bandmobi lon band

Mobilon TPU -band TPU präglad bandmobi lon band

due till sitt rena material, spandex -webben har ett bra andningsskikt och är mjukt vid beröringen. God elasticitet, trötthetsmotstånd, hög tårmotstånd, stark draghållfasthet, även om du sträcker den kan den fortfarande återställas till dess ursprungliga form utan ...
Montering på glas

Montering på glas

ompared med den traditionella LEDModuledisplays, vårnnaken Eye 3dholographicled screen ärmuchlighter, tunnare, har mer än 80%perfektljustransmittance och Utmärkt flexibilitet, whichcan skärs fritt, för att tillgodose behoven i olika storlekar och rundade hörn....
Crystal Oscillator 49us

Crystal Oscillator 49us

quartz kristallresonatorer är uppdelade i plug-in crystal oscillator och patch crystal oscillator, med lågt pris, brett frekvensområde, lätt att använda och installera. quartz crystal, crystal, Vibrationspaket: 49S, 49SSMD, 49U, 2*6, 3*8, 3*9/ chip Crystal Oscillator Mode...
Zinklegering/brass sko spänne

Zinklegering/brass sko spänne

high-quality zinklegering och kopparsko hårdvara, högkvalitativ zinklegering, kopparskosmaskinvara, kan anpassas med din egen logotyp. Lämpliga för alla typer av skor. boot spetskrokar spetsar för metallstövlar mednitlegering shoe eyelet hooks för skor y...
Plast extruderingsprofil mögel

Plast extruderingsprofil mögel

 our huvudprodukter enligt följande:  1, pvc plastprofilform (såsom fönster, färg co-extrus PVC wpc skumform (som skåp, inomhus- och utomhusgolv, industriell pall och så vidare) /3, plåtform (såsom dörrbräde, fönsterbrädet, väggtavla och så vidare)...
841 Realistisk penishylsa penisskyddsförlängare kondomer för män återanvändbar flytande kisel dildo penis ärmförlängare för män

841 Realistisk penishylsa penisskyddsförlängare kondomer för män återanvändbar flytande kisel dildo penis ärmförlängare för män

*Funktioner: Dubbel hårdhet, mjuk ute, hårt inuti, mycket realistiskt, vattenbeständigt, skadar inte vagina, matkvalitetssilikon, ingen lukt. *säkert material kommer inte att orsaka skador på kroppen, mjukt material, ge en mer bekväm känsla för kunderna *Vi kommer att ...
Justerbar arbetslampa på arbetsstationen i rum

Justerbar arbetslampa på arbetsstationen i rum

60002‐012 - bn dimension: 9,5\"w x 6\"x 15\"h finish: borstnickel SOCKET: E12 Candle Base lamping: 25w typ -b glödlampa          or ekvivalent LED -glödlampa switch: on/off rocker switch i sladd cord: 8\' Pantone 260C -sladd w/4...
23 rund rör

23 rund rör

taste Detalj: mynta, jordgubbar, vattenmelongodis, persika, mango, cola, mango litchi, mynta gummi, grädde tobak, citrusblandning. it kan mata ut konstant kraft.
Tillverkarens grossist solpaneler system

Tillverkarens grossist solpaneler system

mono  385w mbb perc dubblar sidor och dubbel glas halva bit solpanle  Model 1 : 60D20 360-385/MB   place för ursprung: anhui porslin         garanti: 30 år cell \\   &nbs...
Plc -kontrollskåp

Plc -kontrollskåp

i. Produktintroduktion plc -kontrollskåp kan slutföra utrustningsautomation och bearbeta automatiseringskontroll, produktprestanda är stabil, skalbar, stark anti -ninterferensförmåga. Och kan anpassas efter användarnas behov, utrustade med humant-machine -gränssnitt, f...
Gummi golvrullar

Gummi golvrullar

what är råvarorna? all råvaror är jungfru gummi, icke däck och annat återvunnet gummi. allmaterial är ingen förorening för miljön, anti UV, korrosion och mögel, ingen skada på huden. Ingen smak, ingen utbuktning och ingen brytning; Special Wear resistant ...
AC-ledd gatuljus

AC-ledd gatuljus

characteristic Denna del av gatulampan enligt typen av ljuskälla: AC Street Lamp och DC Street Lamp. Genom utseende: Lyx och ekonomi med den kontinuerliga utvecklingen av halvledarinnovationsteknik, LED Street Lamp använder ACLED Light Source, undergräver den traditionella ...
Anpassad magnet

Anpassad magnet

can anpassas enligt kund&39; s ritningar och prestandakrav#zinc -plätering,nickelplätering, epoxyplätering, guldplätering osv. är tillgängliga fast provleverans just in-time leverans-multiple fraktalternativ
Kenlig Hot Sales Power STRAKTILL Vägg 48V/51.2V/48V 100AH ​​150AH 200AH LITIUM JON LIFEPO4 5KWH 10KWH SOLAR STAGRAGRED Batteri

Kenlig Hot Sales Power STRAKTILL Vägg 48V/51.2V/48V 100AH ​​150AH 200AH LITIUM JON LIFEPO4 5KWH 10KWH SOLAR STAGRAGRED Batteri

Product -funktioner:  1. Avancerat batterihanteringssystem mednuvarande begränsande funktion  2. Mer än 6000 höga cykler och 10 års livslängd  --3. Lågt självutladdning, utmärkt hög temperaturmotstånd  4. Hög energitäthet och omvandlingseffektiv...
Tce-Factory Supply Food Grade Metal Can Cmyk/PMS Color/prägling tinplattpulver mjölkburk

Tce-Factory Supply Food Grade Metal Can Cmyk/PMS Color/prägling tinplattpulver mjölkburk

hi. tillverkad i Kina, en toppledande tillverkare av tennburkar och dess Tillbehör som letar efter partners och handlare, om det finnsnågra behov du har med metallburkar, vänligen kontakta oss.n  
K001 ljuskrona takfläkt med ljus med avlägsna 42 tum 3 färg med högtalarkristallkrona ljuskronan

K001 ljuskrona takfläkt med ljus med avlägsna 42 tum 3 färg med högtalarkristallkrona ljuskronan

edmund Lighting är en professionell producent av takfläktbelysning, pendelljus och ljuskronor. Företaget täcker ett område på 3 650 ㎡ och har totalt 50+anställda. Vi är stolta över att erbjuda överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vår stark stark ...
70GSM 1,6 m 200 m T-shirt sublimeringsöverföringspapper för polyester

70GSM 1,6 m 200 m T-shirt sublimeringsöverföringspapper för polyester

Material Type: PAPER type: sublimeringsöverföring Längd: 100m/200m/300m/1000m etc weight: 355m.gsm/40gsm/45gsm/60gsm/80gsm/90gsm/100gsm Width: 12\"-125\", a3, a4 applicering:textil, plagg, sport slitage  coating: dubbel sidobeläggning
top