Custom Precision CNC-delar Lathe Parts Hårdvara Delar Aluminiumlegering Rostfritt stål Kopparplast

Custom Precision CNC-delar Lathe Parts Hårdvara Delar Aluminiumlegering Rostfritt stål Kopparplast

Materialet: Aluminium  the Tolerans:+     Various finish:first ärnaturlig färg, Den andra är grå oxidation, den tredje svarta oxidationen. &#Maskinen: cnc Machining Center    win kund \\\\n \\\\nwin kund \\\\n \\\\n39; s Kärlek! \\\\...
Titta, smycken glas display skåp

Titta, smycken glas display skåp

modelnummer: wd-1021a size: 900 * 600 * 950mm (eller anpassad) Material kvalitet: aluminium+Härdat glas+UV-substrat installation: Helt monterat (inget behov av att installera, kan användas direkt) moq: 1 bit \\\\n
2.54mm Pitch 180 ° Dip Single Row 2P ~ 40P Pin Header

2.54mm Pitch 180 ° Dip Single Row 2P ~ 40P Pin Header

SPECIFICATION MATERIALS (KONTAKTER): Copper Alloy, guld eller tenn (over Nickel) avslut MATERIALS (HUS): Standard eller högtemperaturplast, rankad UL94V-0 Aktuella: 3A per kontakt MAXIMUM SPÄNNING: 800V AC, 500V DC Kontakta SKYDD: 30mΩmax INSULATION KLASS: 1000 MSEKΩmin OP...
Solgatljus

Solgatljus

1. IP65 Aluminium Solar LED Street Light 30W 50W 60W 9OW 100W 200W 300W 400W Sollampor med fjärrlitiumbatteri används i landsbygdsområden 1. Inga ledningar krävs 2. Intelligent kontroll, lätt sensorbrytare 3. Inga högspänningsnät, ingen läckageze 4. En lampa kan anvä...
Lös, enkel, avslappnad och elegant australiensisk ulltröja topp som går med allt 65001#

Lös, enkel, avslappnad och elegant australiensisk ulltröja topp som går med allt 65001#

Loose, enkel, avslappnad och elegant Australian ylletröja topp som går med allt Itemnr: XZY-65001#                  place of origin:Dongguan Dalang   &nbs...
Immunofluorescerande Analyzer AFS-1000

Immunofluorescerande Analyzer AFS-1000

name: Fluorescent Immunoanalyzer model: AFS-1000 Funktioner:. 1.One-step operation för att slutföra testningen  2.Automatically identifiera testartiklar, förlorade kortet, tryckresultat och ladda upp till LIS   Application.: Various medicinska institutioner (k...
Eko kaffekoppar med lock

Eko kaffekoppar med lock

|brand Namn: OEM &Modellnummer: OEM &Name: pla material kopp komposterbara kaffekoppar med lock Color: OEM Packing: 8, 10 st Polybag sage: festival, bröllop Dekorationer, Kafé, Restaurang
disponibel ansiktsmask

disponibel ansiktsmask

 china brandnamn: pingbu handel disinfecting typ: none   17.5 * 9.5, 17.5 * 9.5cmtype:  dical mask Stock:     -- instrument klassificering: class II  material:nonwowen,non woven material \'Dult   filter betyg: bf...
Vanliga barnservetter LT-346

Vanliga barnservetter LT-346

wuhan innovation Opai Technology Co, Ltd -ld 2011, som täcker ett område på 11000 kvadratmeter som inkluderar 1500 kvadratmeter kontor, utrustade med 12 avancerade produktionslinjer och Anställer mer än 200 arbetstagare, är en professionell storscale-tillverkare av ...
Piece Dye Bomull och linne Fabric BNT1810

Piece Dye Bomull och linne Fabric BNT1810

cotton och linne tyg har god värmeledningsförmåga, dess konsistens är tätt men mjuk.   it har ett enkelt ochnaturligt temperament, motstånd mot gnidning, motstånd mot piller, icke-fading, ingen statisk elektricitet och ingen mögel På fuktiga platser. &n...
Anpassad teknik Aluminium 6061 7075 2024 Produkter Vridningsdelar CNC-bearbetningsutrustning

Anpassad teknik Aluminium 6061 7075 2024 Produkter Vridningsdelar CNC-bearbetningsutrustning

Product kategori     Productnamn: CNC frästa delar Process: CNC-bearbetning Skriv: Process CNC-bearbetning, CNC-svarvning, CNC-fräsning, CNC-svarv, CNC tråkig, CNC-slipning, CNC borrning osv Material Capabilities: aluminium, järn, stål, stålleger...
Metall Brass dragkedja med olika stilar och storlekar, direkt fabriksförsörjning

Metall Brass dragkedja med olika stilar och storlekar, direkt fabriksförsörjning

      -&-    2. Kvalitetskontroll: ///na. 100% inspektion före packning  -b. Spot inspektion före leverans3. Certifikat:\\\\n \\\\n \\\\n \\\\nall Produktionen är grön produkt (nickel \\\\nfree \\\\n bly \\\\nfree finish), vi kan...
Handmålade vardagsrumskonst träramar Abstrakt oljekanermålning

Handmålade vardagsrumskonst träramar Abstrakt oljekanermålning

handmålade vardagsrumskonst träramar Abstrakt olja kanfasmålning Contemporary original handgjorda moderna färger för väggkonst Abstrakt väggkonst Cuadros oljemålning på duk\\\\n
Långvarig privat etikett läppstift

Långvarig privat etikett läppstift

sunscreen, vattentät, lätt att bära,cosmetics lipstics matte vattentät läppstift,customized färger välkomna, msdis, saso, cpsr,nå, inmetro, kucas,matte flytande läppstift\\\\n \\\\n
Kameraglas

Kameraglas

Processbeskrivning: skivning+laserskärning (formning)+förstärkning+silkscreen+AF-filmplätering+demontering Företaget kan producera glas för olika typer av kameror och produkten har god permeabilitet för att säkerställa bättre bildresultat. Produkter används ofta i ...
6L APP Pet Feeder

6L APP Pet Feeder

Equipped med två portionstorlekar, lämpliga för hundar och katter av alla raser och åldrar. Dubbligt skydd av USB-strömförsörjning och inbyggt-in-batteriströmförsörjning säkerställer att utfodringsplanen utförs oavbrutet. (Batteri utesluta.)
top