R -typ magnetisk stånginduktor - Rod induktor Rod Core Coil Vertical

R -typ magnetisk stånginduktor - Rod induktor Rod Core Coil Vertical

Application Scope: Filtrering type: induktiv spole Model: magnetisk stavinduktor packaging -form: plugininduktans- windingform: Singellayer Interlayer Winding- magnetiska egenskaper: ferritkärnor core form: cylindrisk installationsmetod: vertikal tätning installationsmetod...
Crystal Oscillator 49us

Crystal Oscillator 49us

quartz kristallresonatorer är uppdelade i plug-in crystal oscillator och patch crystal oscillator, med lågt pris, brett frekvensområde, lätt att använda och installera. quartz crystal, crystal, Vibrationspaket: 49S, 49SSMD, 49U, 2*6, 3*8, 3*9/ chip Crystal Oscillator Mode...
Zinklegering/brass sko spänne

Zinklegering/brass sko spänne

high-quality zinklegering och kopparsko hårdvara, högkvalitativ zinklegering, kopparskosmaskinvara, kan anpassas med din egen logotyp. Lämpliga för alla typer av skor. boot spetskrokar spetsar för metallstövlar mednitlegering shoe eyelet hooks för skor y...
Bågvinge

Bågvinge

1.   mechekaniska egenskaper intelligent rörelse fullt automatisk rörelse och kör smidigt automatisk hemfunktion normalt öppen,normalt stängd arbetstillstånd, swing arm automatisk återställning, anti-tailgating anti-collision funktion när...
841 Realistisk penishylsa penisskyddsförlängare kondomer för män återanvändbar flytande kisel dildo penis ärmförlängare för män

841 Realistisk penishylsa penisskyddsförlängare kondomer för män återanvändbar flytande kisel dildo penis ärmförlängare för män

*Funktioner: Dubbel hårdhet, mjuk ute, hårt inuti, mycket realistiskt, vattenbeständigt, skadar inte vagina, matkvalitetssilikon, ingen lukt. *säkert material kommer inte att orsaka skador på kroppen, mjukt material, ge en mer bekväm känsla för kunderna *Vi kommer att ...
Justerbar arbetslampa på arbetsstationen i rum

Justerbar arbetslampa på arbetsstationen i rum

60002‐012 - bn dimension: 9,5\"w x 6\"x 15\"h finish: borstnickel SOCKET: E12 Candle Base lamping: 25w typ -b glödlampa          or ekvivalent LED -glödlampa switch: on/off rocker switch i sladd cord: 8\' Pantone 260C -sladd w/4...
2 sidor fällbar rullbehållare

2 sidor fällbar rullbehållare

Size: 815 x660 x1730 mmn.w: 30kgmaximum Last: 500 kgcustomization: ODM&oemour säkerhet rullar 2 sidor är sidor med 2 sidor är Ett utmärkt val för alla företag som vill förbättra deras materialhantering och logistikoperationer.
Tillverkarens grossist solpaneler system

Tillverkarens grossist solpaneler system

mono  385w mbb perc dubblar sidor och dubbel glas halva bit solpanle  Model 1 : 60D20 360-385/MB   place för ursprung: anhui porslin         garanti: 30 år cell \\   &nbs...
Plc -kontrollskåp

Plc -kontrollskåp

i. Produktintroduktion plc -kontrollskåp kan slutföra utrustningsautomation och bearbeta automatiseringskontroll, produktprestanda är stabil, skalbar, stark anti -ninterferensförmåga. Och kan anpassas efter användarnas behov, utrustade med humant-machine -gränssnitt, f...
Precision Mekaniska delar bearbetning, CNCnumerisk kontrollbehandling, precisionskomponentbehandling, hårdvarudelar bearbetning, mekanisk automatiseringsutrustning delar bearbetning

Precision Mekaniska delar bearbetning, CNCnumerisk kontrollbehandling, precisionskomponentbehandling, hårdvarudelar bearbetning, mekanisk automatiseringsutrustning delar bearbetning

precision Mekaniska delar bearbetning syftar vanligtvis till bearbetning och produktion av precisionsmekaniska utrustningsdelar, med mycket höganoggrannhetskrav. Arbetsstyckets bearbetningsnoggrannhet är 0,1-0,01 μm ytråheten RA är mindre än eller lika med 0,001 mik...
AC-ledd gatuljus

AC-ledd gatuljus

characteristic Denna del av gatulampan enligt typen av ljuskälla: AC Street Lamp och DC Street Lamp. Genom utseende: Lyx och ekonomi med den kontinuerliga utvecklingen av halvledarinnovationsteknik, LED Street Lamp använder ACLED Light Source, undergräver den traditionella ...
Anpassad magnet

Anpassad magnet

can anpassas enligt kund&39; s ritningar och prestandakrav#zinc -plätering,nickelplätering, epoxyplätering, guldplätering osv. är tillgängliga fast provleverans just in-time leverans-multiple fraktalternativ
3 In1 fotopolymerplatta gör maskinens exponeringsenhet för polymerplatta

3 In1 fotopolymerplatta gör maskinens exponeringsenhet för polymerplatta

Resin Plate-Making Machine   with import från Viscose och tvättad version av bekvämlighet, den automatiska tvättcykelversionen av denna serie Machinery Myrtle High Accuracy, Easy Operation, det maximalanätet upp till bekvämligheten, den automatiska tvättcykelv...
Tce-Factory Supply Food Grade Metal Can Cmyk/PMS Color/prägling tinplattpulver mjölkburk

Tce-Factory Supply Food Grade Metal Can Cmyk/PMS Color/prägling tinplattpulver mjölkburk

hi. tillverkad i Kina, en toppledande tillverkare av tennburkar och dess Tillbehör som letar efter partners och handlare, om det finnsnågra behov du har med metallburkar, vänligen kontakta oss.n  
K001 ljuskrona takfläkt med ljus med avlägsna 42 tum 3 färg med högtalarkristallkrona ljuskronan

K001 ljuskrona takfläkt med ljus med avlägsna 42 tum 3 färg med högtalarkristallkrona ljuskronan

edmund Lighting är en professionell producent av takfläktbelysning, pendelljus och ljuskronor. Företaget täcker ett område på 3 650 ㎡ och har totalt 50+anställda. Vi är stolta över att erbjuda överkomliga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vår stark stark ...
Kvinnors ballonghylsa fyrkantig hals lågklippt-t-shirt

Kvinnors ballonghylsa fyrkantig hals lågklippt-t-shirt

custom Spring Fashion  balloon hylsa fyrkantig hals lågklipp-t-shirt product features: Products is comforty fabrics, fine workmanship, fashionable well well mottas av the marknaden. Och tyget är inte lätt pilling.i...
Fitnessutrustning plåt

Fitnessutrustning plåt

metal delar för stämpel för plåt och böjdelar plåtbearbetningsdelar. Ge matrisställ, horisontell bar, gymnastiksutbildningsställ, pilates komplett uppsättning plåtstillbehör och annan fitnessutrustning plåt, som kan anpassas. we kan erbjuda en one-stop -tjänst f...
ELFWORLD Ladda om 8000 puffar Fluum Vape Juice E Liquid VoltBar Type-C Uppladdningsbar engångsvap

ELFWORLD Ladda om 8000 puffar Fluum Vape Juice E Liquid VoltBar Type-C Uppladdningsbar engångsvap

Material: PCTG&PC Puffs: 8000Puffs  Dimensions:  E-liquid Capacity15ml  Nicotine: 2% Battery Capacity: 650mAh Mesh Coil Motstånd: 1,2Ohm laddningsport: typ-c
top