Jsw formsprutningsmaskin

Jsw formsprutningsmaskin

Sprutgjutningsmaskinen är enkel att använda och har kompletta funktioner.  Original hög-mätningskontroll, med omvänd tätningskontroll (efter att beräkningen är klar kan skruven vändas i en viss mängd, förstärka låsning av den omvända ringen, hämmar salivati...
Rockery skärm

Rockery skärm

stainless Steel Grilles, partitioner och rostfria stålskärmar (hädanefter kollektivt kallad rostfritt stål skärmar) spelar rollen som rymddekoration och förskönning, liksom traditionell skärmseparation, vindskärmning och samordning. Förnärvarande används det i stor...

-s m01cArgon Arc Cold Welding Machines används huvudsakligen för svetsning av tunna plattor av rostfritt stålmat maskiner, skåp bänkskivor, reklamtecken, rostfria dekorationer etc. De har egenskaperna hos ljusa lödfogar , ingen blackening och missfärgning, och lite...
Skärmbild för att skydda Skärning av plotter Machine Tpu Fullständigt omslag Filmplotter Machine Blader

Skärmbild för att skydda Skärning av plotter Machine Tpu Fullständigt omslag Filmplotter Machine Blader

Snabb information Ursprungsort: Guangdong, Kina Märkets namn: Cookzu. Nummer på modell: SY310 Spänning: 100-240V Cache- kapacitet: NEJ Bredd på pappersfoder: 180mm Trycket på Cutter: 150g-450g Skära bredd: 180mm Hastighet för skärning: 300mm/s-500mm/ ...
AC DC 12V 5A 60W Triak 0-10V PWM Liten touch Dimmable LED Driver

AC DC 12V 5A 60W Triak 0-10V PWM Liten touch Dimmable LED Driver

LED Dimmable Driver   60W 12V 5A   Triak PWM 0-10V Resistens Dimmer   LED- effektLeverans.är kompatibel med både framåtfas(ledande kant,triac) och omvänd fas(elektronisk lågspänning,ELV,och banning,   Dämningsanordningar för växelspänningsmedel...
Cat Scratch Board

Cat Scratch Board

Cat Scratch Board Storlek: 40 * 40 * 10CM Material: Sisal  Enhetsförpackning: PE-väska med streckkod sticker  Vikt: 470g Ctn Packag/ing: 12st ctn/7.2kgs ctn Ctn Mått: 83 * 43 * 57 CM Blandade färger \\\\n
20W snabbladdare med två portar

20W snabbladdare med två portar

20W USB C PD Snabbladdare, QC 3.0 Typ C Väggadapter Laddning för   iPhone 12 Pro Mini Max 11 X XR XS 8 SE 2020 iPad AirPods Samsung S20 Huawei P40 P30 USB A och C Dual Port Plug UK   Elektriska egenskaper: Inmatning   1 00 - 240 V &...
Professionella formsprutstillverkare anpassade industriella plastdelar formsprutningsporslin till salu

Professionella formsprutstillverkare anpassade industriella plastdelar formsprutningsporslin till salu

BP Technology var grundad   I Jiangmen, Guangdong China i 2000.   Vi är inte en «Bloody» 8220; me-too 8221; insprutningsmaskin inom industrin   och våra kärntjänster omfattar   Precision, egen tillverkning av gjutformar av plast för injekti...
Universal vattentät IR Fjärrkontroller Programmerbar TV Fjärrkontroll Antimikrobiell Infraröd IP67 Vattensäker fjärrstyrning

Universal vattentät IR Fjärrkontroller Programmerbar TV Fjärrkontroll Antimikrobiell Infraröd IP67 Vattensäker fjärrstyrning

Produktbeskrivning Produktionsnamn: Universal Vattentät IR-fjärrkontroll Programmerbar TV-fjärrkontroll Antimikrobiell infraröd IP67 Vattentät fjärrkontroll   Modellnummer: QT-9906 Kontrollavstånd: 10-12 m Kraft av:   2 * AAA-batteri Ko...
087 Volute

087 Volute

Volute framställs av gråjärn, modell HT250-300. Volute framställs av gråjärn, modell HT250-300. Volute framställs av gråjärn, modell HT250-300. Volute framställs av gråjärn, modell HT250-300. Volute framställs av gråjärn, modell HT250-300.
3433BL-ET

3433BL-ET

matt svart zink kraftig fyrkantig rund kantlås, med 2st mässingsnyckel, nyckel till knapp, lätt att montera i trä- och metalldörr, dörrtjocklek all standard 1-3 \\/ 8 (35 " ) till 1-3 \\/ 4 (45 " ) , uppfyller ANSI klass 3-certifieringsstandard, överstiger 200000 cy...
Sintrad isotrop ferrit Magent

Sintrad isotrop ferrit Magent

Funktioner hos Sintrade magneter 1.Hög kostnadseffektivitetskvot, med en stabil tillgång tillgänglig till låga kostnader 2.Stabila magnetiska krafter erhållna genom dess höga tvångsförmåga och ökaraktär till avmagnetisering 3.Multi-pole-magnetisering ä...
Solstrålkastare

Solstrålkastare

Solar spotlight Lighting lösningar service: Ljus- och kretsdesign Input Spänning (V): 3.7v Lamp Ljusflöde (lm) : 400lm CRI (Ra>): 90 Beam Vinkel (°): 120 working Temperatur (℃):-10-60 working Lifetime (timme): 50 tusen Lamp Body Material: ABS, ABS IP Rating: IP65 Certifi...
SW-2201 Ultraviolett sterilisering

SW-2201 Ultraviolett sterilisering

Ultraviolett sterilisator Virus sprider sig huvudsakligen från person till person. Närnågon som är smittad, hostar ellernysar lämnar de droppar i luften som innehåller viruset. En frisk person andas sedan dropparna och kan också fånga viruset genom att röra vid e...
miljövänlig kraftpapper med en vägg, biologiskt nedbrytbar kompostkopp för varm dryck

miljövänlig kraftpapper med en vägg, biologiskt nedbrytbar kompostkopp för varm dryck

miljövänlig kraftpapper med en vägg, biologiskt nedbrytbar kompostkopp för varm dryck Xinhua Factory-kollektionen av vanliga varm dryckekoppar innehåller ett brett utbud av storlekar från   2 oz till 22 oz.   Alla koppar är gjorda av fibrer från ...
Nytt ankomst läderöverdrag Månadsplanerare anteckningsblock

Nytt ankomst läderöverdrag Månadsplanerare anteckningsblock

Produktens namn:   Månadsplanering OEM & Hej.   Tillgänglig Storlek:   Anpassad (: general A5 142x210mm / B5 190&35;120;260mm / A4 210 och#120;285mm) Omslag:   Pu Läderomslag Okej.   Screentryck, broderier, las...
Spun polyester sytråd

Spun polyester sytråd

/-Factory leverera alla ändamål 402 100% polyester hantverk sömnad tråd ecofriendly för jacka och sportkläder    ///////////    /  &#  //  00% spunnet polyester  \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\n \\\\...
S6-Z2 EBIKE

S6-Z2 EBIKE

Den elektriska cykeln har hundra procent lätt aluminiumlegering som kan kollapsa.   250W Electric Bike 27.5& \\35;39;& \\#39; Vuxna Electric Commuter Bike/Electric Mountain Bike, 36/48V Ebike med flyttbar 10/10.4Ah Battery, Shimano 7 speed.
top