4000 Solljus på gatan belyser byborna: Pannkryggar.

Utgivningsdatum:2021-01-20

88.jpg

Arbetare installerar lampor för Xintian Village, Sanyi Township Foto av korrespondent Peng Qingjiu


" Titta, så ljust det är!Från och med nu vann jag spelet.Tack för att ni gav vårt folk ljus. " På kvällen den 30:e oktober lyste You County Charity, Chengbei Community, Nanbin Street De 150 soldrivna trädgårdslamporna som donerades upp, som stjärnor i byns natthimmel, som lyste upp byborna 8217och lyste upp bybornas hjärtan, vann byborna 8217; lovord.


Chengbei-gemenskapen har höga sluttningar och djupa dalar, och fördelningen av jordbrukare är spridd.När natten faller är hela byn mörk.Bybor kan bara använda ficklampor och mobiltelefoner för att lysa upp dem med svaga lampor, vilket är mycket obekvämt och utgör en säkerhetsrisk.När det är möjligt att färdas säkert under ljus som staden, har det blivit alla bybornas hopp.I dag har denna dröm blivit verklighet.


" Den här typen av solroslampor använder solenergi för att ladda, förbruka inte energi, förorenar inte miljön och kan fungera normalt även i dåligt väder.Nu är dessa trädgårdslampor installerade på plats, vilket förbättrar byns utseende och löser bybornas svårigheter att köra på natten.Problemet har förbättrat människornas känsla av s äkerhet, lycka och tillfredsställelse. " sade Qin Xuhai, chef för Community Grannhood Committee.


Det är sent på hösten och natten blir mörkare, men Daba Village i Wangchang Town är fortfarande livlig.Hundratals soldrivna trädgårdslampor gör varven ljusa som dagsljus.Barn leker och skrattar i dammen.Vuxna tar en promenad och gör dagliga rutiner.De mörka byarna i det förflutna är fulla av liv och vitalitet.Det här såg reportern nyligen i Daba Village.Det är mycket bekvämare nu.När det blir mörkt måste man använda en ficklampa för a t t gå ut.Den är s äker att gå.På gården är det ljust.,8221; på tal om fördelarna med att installera lampor på gården, kunde bybo Tan Qial hjälpa till att säga till reportrarna att han fortfarande var tvungen att tacka byn.Arbetsteamet och kommunens välgörenhetsorganisation har installerat trädgårdsljusen som vi har sett fram emot i flera år.


En medlem av byns arbetsgrupp i Daba Village sade: "8220; De flesta ungdomar i byn går ut och arbetar, och de flesta av dem är hemma.De äldre är hemma.Under besöken i fattiga hushåll lärde jag mig att folket är ivriga att installera lampor på gården och hoppas att de kan vara bekväma och säkra på natten. Vi kontaktade länsvälgörenhetsorganisationen och fick dessa lampor. "


Det är underförstått att County Charity Association nyligen donerade en summa av 4,000 trädgårdslampor värda en miljon yuan till Nanbin Street, Wangchang Town, Sanyi Town, Daxie Town, Xixin Township och andra städer.Den relevanta person som är ansvarig för länets välgörenhetsorganisation sa att i november, i enlighet med stadens behov, kommer den andra satsen av gårdslampor att doneras.


För att se vår djupare förståelse av olika typer av solljus, kan du besöka vårwww.ucwdk.cnsida för mer detaljerad information.


Tack för att ni kom och önskar er ett lyckligt liv!


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Företagets telefon: +86 15013468218

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +8618897502946

Hemsida: ucwdk.sweb2b.com

Adress: Room 4P26, Building 1, Phase I, Mingwang E-commerce Factory, No. 96, Shunxing North Road, Henglan Town, Zhongshan City China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top