9 förändringar i kroppen efter att ha tagit NMN

Utgivningsdatum:2024-04-10

long-erm Användning av NMN kan ge en rad potentiella fördelar och effekter, på grund av dess subtila förändringar är det svårt att märka på kort tid, inklusive men inte begränsat till följandenio aspekter.n


1. Håll en hälsosam vikt:


ReSearch publicerad i vetenskapliga rapporter indikerar att NMN kan reglera det metaboliska tillståndet för fettceller genom att aktivera

longevity -proteinetsirt1, vilket ökar energin utgifter, hjälpa till att upprätthålla en sund vikt och minska problem med fetma.""


2. Trötthetsminskning:


nmn kan bidra till att minska trötthet genom att förbättra cellulär energiförsörjning och lindra oxidativ stress.


nad

är ennyckelfaktor i intracellulär energimetabolism, och NMN -tillskott kan öka cellulära energinivåer och minska trötthet.

+


3. Förbättra minnet:


by ökarnivån pånad
i hjärnan, NMN hjälper till att förbättraneuronal aktivitet, förbättra minnet och kognitiv funktion och bromsa processen för kognitivnedgång.

+



ingestion avnmn kan hjälpa till att förhindra kognitiv försämring och förlust av hippocampalaneuroner, ochnmn har stor potential att upprätthålla hjärnfunktion och stridsrelaterade komplikationer.


4. Öka immunitet:


nmn kan förbättra aktiviteten hos immunceller, förbättra immunsystemets funktion, förbättra kroppen
39; s resistens och minska Möjligheten till sjukdom.

studier har visat att NMN -tillskott kan öka vitaliteten och antalet immunceller såsomnaturliga mördareceller och lymfocyter, vilket är betydande för att bekämpa virus, bakterier och andra patogener.&#

5. Förbättra sömn:


a -studie publicerad inäringsämnen fann att NMN spelar en positiv roll i att reglera melatoninnivåer, förbättra sömnkvaliteten hos män och främja fysisk reparation och återhämtning under sova.


in Studien på effekterna av NMN -intag på sömnkvalitet, trötthet och fysisk prestanda hos äldre vuxna, forskarna delade 108 äldre deltagare i fyra grupper (NMN premenstrual, NMN Postmenstrual, placebo premenstrual och placebo postmenstrual) och konsumerade 250 mgnmn eller placebo dagligen i 12 veckor.


resultaten av studien visade Det jämfört med innan han tog NMN hade grupperna efter att ha tagit NMN betydande förbättring av fysisk kondition och sömngrad. äldre, vilket resulterar i bättre sömn.


6. Lätt håravfall:


in Ett papper publicerat i molekyler, NMN kan hämma DHT

inducerade inflammatoriska svar och oxidativ stress genom att minska ROS -nivåer, öka antioxidantenzymaktiviteten och hämning av aktiveringen av NFκB p65 inflammatorisk signalväg.

at Samtidigt kan NMN också minska frisättningen av inflammatoriska faktorer och cellskador, främja Proliferation av hårfollikelceller, förbättrar tillförseln av hårsäckarnasnäringsämnen, därmed främjar hårväxt och minskar håravfallet.

--7. Förbättra hudtillståndet:


nmn kan förbättra hudens elasticitet och motstånd genom att förbättra kollagensyntesen och minska oxidativ stress.


nad

spelar en roll i cellreparation och antioxidanter, och NMN -tillskott kan hjälpa till att hålla huden frisk.


Research publicerad i immunopharmacology internationella visar att topiska Användning av NMN förhindrar eksem -symtom, inklusive hudlesioner, klåda, utslag och vattenförlust, genom att blockera ROS. och fuktinnehåll genom att främja kollagensyntes och öka cellulär energiproduktion, minska rynkor och göra hud yngre och fastare.


+8. Öka din energi:


studien fann attnmn -tillskott ökarnad -nivåerna och förbättrar mitokondriell funktion och därmed förbättrar energiproduktionen.-


a -studie publicerad i åldrande cell visade också att NMN hjälper till att förbättra träningskapaciteten och fysisk uthållighet.


9. Förbättra ditt fokus:


ad

spelar en roll för att upprätthållanervhälsa och aktivera proteinsyntes.+


as En föregångare tillnad

,nmn kan förbättranivån av intracellulärnad

, aktiveranyckelproteiner såsom SIRT1 och SIRT2, främja cellenergiproduktion, DNA -reparation och antioxidantfunktion, fördröja cell åldrande, förbättra hälsan hos hälsannervceller och gör människor mer energiska.


in -tillägg,nmn reglerar genuttryck, främjar mitokondriell funktion och cellsignalering, förbättrar cellkvaliteten och reducerar inflammation, därmed skyddande celler från skador, försenar åldrande och förbättrar den allmänna hälsan och livskvaliteten.

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top