Ett patent för direktström från Amber Solutions minskar komplexiteten och strömförbrukningen i LED-belysning

Utgivningsdatum:2020-08-22

Amber Solutions i USA har tilldelats ett patent för en programmerbar AC-direkt Led ljus arkitektur.  

Patentet är startens sjätte och möjliggör skapandet av mindre, lättare, ljusare, mer hållbara LED-konsument- och kommersiella belysningsprodukter som praktiskt taget inte har flimmer och ger full spektrumdimpning med stora energibesparingar, säger Thar Casey, grundare och VD för Amber.

”Ambers patenterade solid-state-teknik kan nu eliminera behovet av traditionella LED-strömförsörjning och förare, ”sa Casey. ”Vårt kraftsystem är 90% mindre än befintliga elektromekaniska produkter, vilket möjliggör den högsta leveransdensiteten tillgängliga tillsammans med förenklad produktdesign och utökad livslängd. Med högre ljusstyrka per watt, full spektrumdämpningsförmåga som är sömlös från 0 till 100 procent med   praktiskt taget ingen flimmer och upp till 50 procent minskning av total kommersiell armaturstorlek och vikt, detta utvidgar det levererade värdet och installationsflexibiliteten för LED-belysning. ”

Patentet är baserat på Ambers   programmerbar solid-state kraft systemet   och ger 15 procent högre verkningsgrad till maximalt 200 lumen per watt, jämfört med befintliga produkter som är cirka 170 lumen per watt. Detta innebär också att installationer kan använda färre lampor för att producera samma ljusmängd eller producera ljusare förhållanden med samma antal lampor och kraftuttag.

Ambers digitala kontroll möjliggör också den minsta mängden flimmer som för närvarande finns för LED-lampor, med det högsta befintliga förhållandet mellan tid och stängningstid. Det lägger också till inbäddat skydd mot temperatursvingningar, överströms- och kraftöverskridningsproblem. Flimmer är en viktig fråga som den kan   blanda sig i   med kamerabilder.  

"Det här nya patentet cementerar Bärnsten ytterligare som den ledande innovatören i fast tillstånd elektrisk produktforskning och design," sa Casey. "Kombinerat med våra fem andra patent som beviljats ​​för olika aspekter av digital elstyrning i fast tillstånd möjliggör vi betydande fördelar med LED-prestanda, särskilt för den kommersiella marknaden.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Zhongshan Maitian Optoelectronics Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top