Miljöskydd PC Flame Retardant Filmserie Förklaring

Utgivningsdatum:2021-09-02

PC Flame Retardant Filmserie:

Black Miljövänlig flamma-retardant PC-film: Den representativa modellen är KLX FRPC-870b. Det är en svart flamma-retardant PC-film med medium sand på ena sidan och matt på den andra. UL94 brandbetygnår VTM0 eller V-0. Filmen har god formbarhet och mekaniska egenskaper. Utmärkt prestanda, god dimensionsstabilitet vid höga temperaturer och hög flamskyddsmedel. Det är mer lämpligt för isoleringsapplikationer avnätaggregat, hårddiskar, busstångar, TV/monitorer, PC-kort och affärsutrustning,när den lamineras med metallfolie kan den användas för isolering och emifrskärmning. Ultra-thin miljövänlig flamma-retardant PC-film: Representativa modeller är KLXFRPC-83, 83b. FRPC-83 är en flamma-retardant PC-film mednaturlig färg, matt på ena sidan och blank på den andra. UL94 brandbetygnår/TM-0, KLXFRPC-83b film är svart, matt på ena sidan och solbränna PC-film på den andra. UL94 brandbedömningennår VTM-0. Filmen har bra formbarhet, utmärkta mekaniska egenskaper, god dimensionsstabilitet vid höga temperaturer och hög flamskyddsmedel. Det är mer lämpligt för isoleringsapplikationer förnätaggregat, hårddiskar, busstångar, TV-skärmar, PC-kort och affärsutrustning. Den kan användas för isolering och emifrskärmningnär den är ansluten till metalllådan.

halogen-Free Miljövänlig flamma-retardant PC-filmserie:

Representative modeller är: FRPC-1870b, frpc-1860, frpc-1860B, 1860-83b, etc.

KlXFRPC-1870b Film är en svart halogen-free Flame-retardant PC-film med medium sand på ena sidan och matt på den andra. UL94 brandbedömningennår VTM-0 eller v-0. Filmen har bra formbarhet, utmärkta mekaniska egenskaper och har bättre dimensionell stabilitet och hög flamskyddsmedel, det är mer lämpligt för isoleringsapplikationer avnätaggregat, hårddiskar, busstänger, tv-skärmar, PC-kort och affärsutrustning. När det är laminerat med metallfolie kan den användas för isolering och emifrskärmning.

KLX FRPC-1860, 1860B och 1860-83b filmer är halogen-free flamma-retardant PC-filmer som produceras för att möta kundernas speciella behov . Väteformning, prägling, die-cutting, vikning och böjningsbehandling kan användas i stor utsträckning för isolering och avskärmning av interna leder av tryckta kretskort,nätaggregat, displaypaneler, tv-skärmar, elektriska apparater etc.

environmently Friendly Flame-retardant PP Filmserie:

Representative modeller är: pp wt-10, pp wt-16, pp bk-15, etc.

klx pp-wt/bk är en flamma-retardant polypropenfilm med en UL94 brandvärde av v-'&VTM0, som uppfyller EU: s RoHS-direktiv och strikta UL-säkerhetsbestämmelser. Filmen kan användas i stor utsträckning för vikning och laminering av isolering och avskärmning av strömförsörjning, tv-skärmar, affärsmaskiner, etc.

DSC09883.jpg

\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.

Jobbtitel: Business Director

Avdelning: Business department

Företagets telefon: +86 0769-81838805

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13412075090

Hemsida: bopuplastic.sweb2b.com

Adress: 3,Wusong Road,Yuwu Industrial Park,Dongcheng District,Dongguan,Guangdong

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top