INCONEL ™ 713C/alloy713c/uns N07713

Utgivningsdatum:2021-11-03

-I början av det 21: a århundradet drabbades ekonomin och luftfartsmarknaden allvarliga kriser, vilket ledde till utveckling av effektivare produkter av flygplan och motortillverkare. Dennya generationen av flygplan har förbättrat aerodynamik, ökat användningen av kompositmaterial ochnya aluminiumlegeringar ochnya tillverkningsprocesser som hjälper till att minska vikten. Aeroengines gernågra av de mest krävande applikationerna för strukturella material. Moderna turbinmotorer arbetar vid höga temperaturer och tryck, och motorkomponenter påverkas ofta av destruktiv korrosion, oxidation och erosionsförhållanden. Dessa motorer omvandlar bränsleenergi till framdrivningsstryck. Under de senaste decennierna har högre motorprestanda uppnåtts genom att öka turbinstemperaturen och öka effektiviteten hos varje motorsteg. Sedan utvecklingen av gasturbinmotorer för försvarsflygplan har tillämpningen av material vid höga temperaturer studerats. Termen superalloy användes först för att beskriva superlegeringar i mitten1940s. Det kan inte bara användas vid höga temperaturer, men det kan också bibehålla sin styrka och seghet vid höga temperaturer. Termen avsernickellegeringar och koboltlegeringar.

super legeringar används huvudsakligen vid tillverkning av gasturbinkomponenter, såsom blad, rotorer och skovlar. Dessa tillämpningar är resultatet av tidig utveckling, som ursprungligen används i militär och civil luftfart, och överfördes senare till kraftproduktionsindustrin. Två tekniker ärnära besläktade med produktion och utveckling av superalloy delar: vakuumugnteknik och investeringsgjutning. Dessutom tillåter de komplexa geometrierna av gasturbinkomponenter (såsom blad och rotorer) inte omfattande användning av bearbetningsprocesser. I den meningen är användningen av investeringsgjutningsteknik avgörande för framgången med Inconel 713c Superaloy-produkter.

for De flesta applikationer anges INCONEL-legeringar som: lösningglödgning ochnederbördshärdning (åldershärdning ). Inconel 713c härdas genom utfällning av den andra fasen (till exempel&#

39; och karbid) i metallmatrisen. Utfällningen av dessanickel (aluminium, titan ochniob) faser orsakas av värmebehandling i temperaturområdet 600 till 950°--c. För att denna metallurgiska reaktion ska ske korrekt måste de stabila komponenterna (aluminium, titan,niob) vara i lösning (upplöst i matrisen); Om de fäller i form av andra faser eller kombinerar i andra former, kommer de inte att fälla ut ordentligt och den fullständiga styrkan hos legeringen kan inte uppnås. För att utföra den här funktionen måste materialet först genomgå en lösningsvärmebehandling (lösningsglödgning är en synonym).


s En professionell tillverkare avnickel \\ncobalt legeringsmaterial, vi har redan kunnig gjutningsteknik och materialforskning för legering 713c. Vi har varit engagerade i att lösa den praktiska tillämpningen av materialvärde \\ Nadded teknik i komplexa miljöer och har en solid grund för materialutveckling och materiallösning. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top