Xi betonar högkvalitativ utveckling, förbättrar människors välbefinnande

Utgivningsdatum:2021-03-09

c52a-kkxpcze4734803.jpg

Beijing, March 7 (Xinhua) – President Xi Jinping i s öndags betonade ansträngningar för att of örbehållsamt fullfölja en högkvalitativ utveckling och förbättra folkets och#39:s välbefinnande när han deltog i en överläggning under den årliga sessionen i National People&35 39 Kongressen, den högsta lagstiftande församlingen.

I samband med diskussioner med andra lagstiftare från nordvästra Kina och_;39;provinsen Qinghai, Xi, även generalsekreterare för det kinesiska kommunistpartiet (CPC) centrala kommittén och ordförande för den centrala militära kommissionen, konstaterade man att utveckling av hög kvalitet är det allmänna kravet för alla aspekter av den ekonomiska och sociala utvecklingen.

Det kommer inte bara att vara kravet för utvecklade regioner, utan också det krav som innebär genomförande av alla regioner, sa Xi, och som uppmanar varje region att fortsätta med en högkvalitativ utveckling baserad på lokala förhållanden.

Han uppmanade till ansträngningar för att integrera högkvalitativ utveckling med åtgärder för att möta människor och människor och 39:s strävan efter ett bättre liv.

9174-kkxpcze5953267.jpg

Xi uttryckte sitt fulla erkännande av Qinghai&\\ 35,39,sitt arbete under det senaste året och dess utveckling under den trettonde femårsperioden (2016-2020), och uppmanade provinsen att fullt ut och troget genomföra den nya utvecklingsfilosofin, hålla fast vid den människocentrerade strategin och fortsätta att fördjupa reformen och öppna upp.

Ansträngningar bör också göras för att sträva efter nya landvinningar i skyddet av Qinghai-Tibet Plateau-ekologin och hållbar utveckling, sa Xi.

På grundval av sina fördelar och resurser bör Qinghai genomföra den innovationsdrivna utvecklingsstrategin och påskynda byggandet av en industriell bas i världsklass på Salt Lake, sade han.

Provinsen bör också arbeta för att bygga upp sig i ett högland med ren energi, en destination för internationell ekoturism och en källa till gröna och ekologiska jordbruk och animalieprodukter, sa Xi, och betona insatser för att främja ett grönt, koldioxidsnålt och cirkulärt ekonomiskt system.

Eftersom Qinghai har ett stort ansvar för att garantera landets och_.39.s ekologiska s äkerhet och en hållbar utveckling av nationen, måste provinsen utföra de viktiga uppdragen att upprätthålla den ekologiska säkerheten och skydda Sanjiangyuan-området (Three-River-Source) och " vattentornet i Kina, " Xi sa.

Qinghai borde hitta en balans mellan att utveckla turistindustrin och att skydda miljön i ett försök att göra klarvatten och frodiga berg till Qinghais fördel och stolthet, sa Xi.

Han betonade ansträngningarna för att stärka de svaga områdena för människor och..39.s välbefinnande, ständigt tillgodose folkets grundläggande behov och förbättra tillgången till och jämställdheten mellan grundläggande offentliga tjänster.

Xi bad de lokala myndigheterna att främja en samordnad utveckling mellan landsbygds- och stadsområden, att främja landsbygdens vitalisering på all a fronter, att förbättra människors välbefinnande och att bygga upp en ny socialistisk landsbygd som är vacker, välmående och harmonisk.

Xi, som betonar att Partiet och\\\\\\\\\\bden etniska och religiösa politiken genomförs fullt ut, efterlyste ansträngningar för att främja gemensam välfärd och enighet mellan människor från alla etniska grupper.

Genom att lyfta fram en partiomfattande kampanj för historieinlärning och historieundervisning i CPC sade Xi att en viktig uppgift för kampanjen är att stärka all a partimedlemmar och -35.39; ideal och övertygelser och att se till att de håller fast vid sin ursprungliga strävan och sitt uppdrag.

Kampanjen bör hjälpa folket att obevekligt följa Partiets och.\\#39;de leder till att ett modernt socialistiskt land byggs upp till fullo, sade han.  


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Sales Department

Företagets telefon: +86 13430862828

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13430862828

Hemsida: billow.sweb2b.com

Adress: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top