Hur man testar om dina smycken är riktigt 18k/14k/10k/9k karat guld?

Utgivningsdatum:2021-10-15
Undrar aldrig vad siffrorna och bokstaven betydernär du överväger ett smyckenköp? 18? 24? Och vad står \"k\" för? I världen av guld är en gammal en, och de regler som styr hur den kategoriseras är lika gamla och, vågar vi säga, uppsättningen i sten.

 18k gold style 03-800_800.jpg

Worldwide, smycken verksamheten fungerar genom fastställdanormer för att ge kunderna förtroende för vad de köper. Låt oss ta en titt på vad det betyder, och hur du kan se till att du har den riktiga saken.

 

what betyder 18 karat?

the ordet \"karat\" har har använts i guldvärlden i århundraden för att beskriva renheten i det ifrågavarande guldet. Ett hundra procent guld klassificeras som 24 karats, men rent guld är för mjukt att använda i de flesta smycken design.

 

 

ange att användas i smycken, blandas andra typer av metaller med rent guld. 18 Karat guld är 75% rent guld, blandat med 25% av en legering för att stärka den. Gemensamma legeringar inkluderarnickel, silver och koppar. 18 karat guld legeras med silver eller palladium och då ofta klädd med rodium för att göra det ännu starkare och ger det vita guldet smycken design en ljusare utseende.

 

18 karats guldsmycken

how att testa 18 karats guld Real?

 18k gold sytle - 800_800.jpgso hur kan du säga om de smycken du har är verkligen 18 karat? Här ärnågra sätt du kan testa på egen hand.

Hallmarks

 

Gold måste stämplas med ett kännetecken som talar om för köparen vad karats guld är. 18 Karat Gold kommer att ha en liten stämpel på insidan av smycken som läser 18k.

 

but kan en förfalska inkludera det i deras falska? Självklart, så försök åtminstone ett annat test för att hjälpa dig att avgöra om dina smycken är verkligen 18 karat.

&it#

 

är en tung metall, så tung att det kommer att sjunker i vatten. Om du drar

112; Dina smycken i ett glas vatten, kommer det riktiga guldet att falla raktner. Kom ihåg att 18 karat guld är 75% guld blandat med andra legeringar.

se av de lättare karatvikterna som 10 eller 12 karat kommer inte att fallaner så snabbt som en smycke gjorda med 18 karat guld .

 18 gold style -800_800.jpgmagnetic

gold är en metall som inte lockar en magnet. Att testa är 18k guld riktigt, håll den bredvid en magnet. Om magnet fastnar dina smycken, då det inte har en hög andel av guld, men består av andra, mer magnetiska metaller.

 

Appraisers

 Om du har ärvt familj smycken eller fått bitar som du är osäker på, söka råd från en certifierad smycken värderingsman. Många smycken butiker har en appraiser antingen på personal eller på samtal och kommer att bedöma dina smycken för en överenskommen avgift.

na Professionell bedömning kommer inte bara att lugna dig att det du äger är verkligen 18 karat guld smycken , men kommer också att resultera i ett certifikat som intygar det värderade värdet av dina smycken.


buy 18 karat guld smycken från en pålitlig källa \\n \\nthe bästa sättet att se till vad du har är verkligen 18 karat guld smycken är att köpa från en pålitlig källa. Utseendet och känslan av 18 karats guld smycken är en av elegans, har Tuochen smycken fabrik ett brett utbud av priser och stilar för att passa alla dina smycken krävs. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Guangzhou tuochen jewelry co.,ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top