Inconel ™ 625

Utgivningsdatum:2021-04-20

Detta är en av flera högkromlegeringar av nickel som särskilt nämns på grund av dess kombination av mycket hög styrka, utmärkt fabricerbarhet och enastående korrosionsbeständighet. Den har också ett särskilt användbart temperaturintervall från kryogen till 950C.

Dess styrka härleds från effekterna av molybden och niob på dess nickelkromstruktur. Denna kombination av element är också ansvarig för dess överlägsna motståndskraft mot ett brett spektrum av korrosiva miljöer av ovanlig allvarlighetsgrad. Dessa egenskaper har gjort det till ett utmärkt val för havet-Vattentillämpningar, t.ex. kabelflätningskablar och propellerblad för marina fartyg. Dess termiska utmattningsstyrka, oxidationsmotstånd och utmärkta svetsningsförmåga har gjort denna legering av intresse för en rad olika rymdtillämpningar. Dess höga korrosionsbeständighet och fabricerbarhet har också gjort den till en favorit hos den kemiska industrin för dess utrustning för anläggningar och lagring.

Inkatal ™ 625 kommer nästan att stå emot en fullständig attack från havet.-Vatten, neutrala salter och alkaliska medier, och kommer också att stå emot sådana frätande problem som saltsyra och kvävesyror.

På grund av den höga nickelhalten (upp till 60%) och kromhalten i 625 är den svår att tillverka, och liksom alla de höga nickelkromlegeringarna är råvaran mycket dyr.


Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
top