Nickel legering 718 delar.

Utgivningsdatum:2021-05-07

nickel legering 718 är ennederbörd-strolketednickel-based hög-temperature hög-strength legering. Den lämpliga termiska bearbetningstemperaturen är 1120-900 ℃. Kylmetoden kan vara vattenkylning eller andra snabba kylningsmetoder. Efter termisk bearbetning bör den glödgas i tid för att säkerställa bästa prestanda. Materialet ska värmas till den övre gränsen för bearbetningstemperaturen under varm behandling. För att säkerställa plasticitet under bearbetning bör den slutliga bearbetningstemperaturennär deformationennår 20% inte vara lägre än 960 ° C. Kallt arbete bör utföras efter lösningsbehandling, och arbetshärdningsgraden är större än för austenitiskt rostfritt stål, så bearbetningsutrustningen bör justeras i enlighet därmed, och det bör finnas en mellanliggande glödgningsprocess under den kalla arbetsprocessen.

NIT har utmärkt motståndskraft mot spänningskorrosionssprickning och pitting i både hög temperatur och lågtemperaturmiljöer, och dess oxidationsbeständighet är särskilt utmärkt vid höga temperaturer.

anothere-funktionen av legeringen är att strukturen av legeringen är särskilt känslig för Varmbearbetning. Förhållandet mellan fasutfällning och upplösning i legeringen och förhållandet mellan struktur, process och prestanda kan greppas, och rimliga och genomförbara processprocedurer kan formuleras för olika användningsbehov. En mängd delar som kan uppfylla olika styrka och användarkrav kan erhållas. Detta är vårnickel legering 718 delar. Bilden är inatur, snälla kom till oss om du behöver det och ser fram emot att samarbeta med dig!


\\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

Jobbtitel: Product manager

Avdelning: Market Department

Företagets telefon: +86 021-59150215

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 13817160919

Hemsida: lanzhusuperalloy.sweb2b.com

Adress: No. 2800 Caoxin Road, Xuhang Town, Jiading District, Shanghai

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top