Offer anodskydd av katodisk skyddsteknik (2)

Utgivningsdatum:2021-07-06

3. Aluminiumbaserad offeranod

densitet av aluminium är liten, den teoretiska elektriska kvantiteten är stor, strömutbytet är hög (vanligen 85%), och det har stor elektronegativitet. Därför, i teorin, är aluminium en bra offeranodmaterial. Men på grund av bildandet av en tät oxidfilm på ytan av rent aluminium och den positiva potentialen hos filmen, rent aluminium kan inte spela en roll i katodiskt skydd. Om legeringselement tillsätts till aluminium kan bildandet av tät oxidfilm på aluminiums yta förhindras, och den aluminiumbaserade offeranoden med högrenuvarande effektivitet och bättre omfattande prestanda kan göras. Det kan automatiskt justera strömmen i havsvatten och medel innehållande kloridjoner, och kan ofta används i katodiskt skydd av anläggningar stål (såsom offshore borrplattform, ubåt rörledning, etc.) i marin miljö, och har tendensen att ersätta zinklegering offeranod. Utvecklingen av aluminiumlegeringsanod har upplevt följande process: ren aluminium → binär aluminiumlegering → ternär aluminiumlegering → kvaternär aluminiumlegering → fem eller mer än sex element aluminiumlegering. Under de senaste åren, är den huvudsakliga forskningsriktningen för att lägga till höga aktiva legeringselement och modifieringsmedel in i aluminium att förfina och homogenisera den inre strukturen av legeringen, för att förbättra stabiliteten hos aluminiumbaserad anod.

4. Komposit Sacrificial Anod

I offeranoden skyddssystemet,när det inte finnsnågon skyddande beläggning på ytan av utrustningen, för att göra den skyddade utrustningen polarisation så snart som möjligt, är det vanligtvis används för att öka antal offeranod för att åstadkomma den erforderliga polariseringsströmmen. När polarisationen är stabil, polarisationen ström som erfordras för skydd blir mindre, och strömmen som genereras av offeranod är överskott, som inte bara orsakar slöseri med anodmaterial, men också lätt orsakar över skydd av utrustning. Detta problem kan lösas med hjälp av kompositoffer anod.







&#



\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n det består av magnesium och zink eller aluminium, Zink eller aluminium i kärnan och magnesium på utsidan; \\n \\n \\n Magnesiumanod blandas med zinkanod eller aluminiumanod. \\n \\n \\n \\nboth anod och anod utnyttja den höga drivpotentialen hos Magnesium för att polarisera utrustningen för att minska dennuvarande densiteten som krävs för attnå skyddspotentialen. Jämfört med vanlig offeranod kan kompositofferanod inte bara minska antalet anoden, spara kostnad, men också lösa problemet med över skydd. I dag \\n \\n39; s alltmer spända resurser och energi kommer denna fördel utan tvekan att få en mycket bred applikationsutsikter. \\ N \\n \\n \\nthe offer anodskyddsmetoden har egenskaperna med att inte behöva ge extra strömförsörjning liten anod utström, litet installationsarbete, och inget underhåll under drift. När offerskydd anod genomförs, är dess anod utström begränsad och kontrollerbar, så det bara kan skydda ett litet intervallnära anoden. När det krävs ett stort arbetsområde ström eller ett stort område, såsom den armerade betongkonstruktionen utsätts för luft, behövs påtryckt ström katodskydd metoden. \\ N \\n \\n \\n hänförtnuvarande katodiskt skydd metod är att åstadkomma den erforderliga skydd ström genom den externa strömförsörjningen. Den skyddade metall används som katod och den specifika materialet är valt som anod för att skydda metallen. Den pålagd ström katodiska skyddssystemet består huvudsakligen av likströmskälla, extra anod och referenselektrod. Hjälp anoden är kärnkomponenten. Dess elektrokemiska prestanda påverkar direkt arbetseffekten och livslängden för hela systemet. Den kan väljas enligt geometrin, extern ström och applikationsmiljö. \\ N \\n

Skicka ditt meddelande till den här leverantören

  • Till:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Meddelande:
  • Min e-post:
  • Telefon:
  • Mitt namn:
Var försiktig:
Skicka in skadligt mail, rapporterades upprepade gånger, kommer att frysa användaren
Denna leverantör kontaktar dig inom 24 timmar.
Det finns ingen förfrågan för denna produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobbtitel: Sales Manager

Avdelning: Overseas Business Department

Företagets telefon: +86-0539-3712117

E-post: Kontakta oss

Mobiltelefon: +86 15610665825

Hemsida: mmoanode.sweb2b.com

Adress: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonklocka, Bluetooth-klocka
Full skärm smart telefon
Vardagsrum super cool fisk tank
Kvinnors Ultra Long Sexiga Ögonfransar
Näringsrik Super Vitamin C Juice Drink
Bekväm utomhusbord
Ultra-smart färgskrivare
Utomhus stor fläkt
Premium rött vin
Ultra liten liten USB-lagringsdisk
top